Umbreon

Umbreon is een Donker en Donker type Pokemon. Umbreon behoort tot de soort van Moonlight Pokémon (Moonlight Pokémon). De mon is 1.0 meter lang. In lbs 3′03″. Het weegt 27.0 kg (59.5). De vaardigheden zijn Synchroniseer (Synchronize) en Inner Focus (Verborgen) (Inner Focus (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 35 (lower than normal) en de base ervaring is 184. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 87.5% man en 12.5% vrouw. De egg cycle om een Umbreon ei uit te laten komen is 35 (8,739–8,995 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 95, aanval 65, verdediging 110, speciale aanval 60, speciale verdediging 130, Snelheid 65. Opgeteld zijn de stats 525. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 694 totale kracht (TK) kan behalen.

Umbreon Wijzigingen

In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Umbreon een base experience yield van 197. In de 2e generatie heeft Umbreon een base Friendship value van 70.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Umbreon.

Umbreon Umbreon

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.