Tyrunt

Tyrunt is een Steen en Draak type Pokemon. Tyrunt behoort tot de soort van Royal Heir Pokémon (Royal Heir Pokémon). De mon is 0.8 meter lang. In lbs 2′07″. Het weegt 26.0 kg (57.3). De vaardigheden zijn Sterke Jaw (Strong Jaw) en Sturdy (Verborgen) (Sturdy (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 72. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Draak, Monster (Dragon, Monster).

De verdeling tussen man en vrouw is 87.5% man en 12.5% vrouw. De egg cycle om een Tyrunt ei uit te laten komen is 30 (7,454–7,710 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 58, aanval 89, verdediging 77, speciale aanval 45, speciale verdediging 45, Snelheid 48. Opgeteld zijn de stats 362. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 762 totale kracht (TK) kan behalen.

Tyrunt Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Tyrunt.

Tyrunt Tyrunt

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.