Tyrogue

Tyrogue is een Vecht en Vecht type Pokemon. Tyrogue behoort tot de soort van Handgemeen Pokémon (Scuffle Pokémon). De mon is 0.7 meter lang. In lbs 2′04″. Het weegt 21.0 kg (46.3).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval EV punten. De vangkans is 75 (9.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 42. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Onontdekt (Undiscovered).

De verdeling tussen man en vrouw is 100% man en 0% vrouw. De egg cycle om een Tyrogue ei uit te laten komen is 25 (6,169–6,425 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 35, aanval 35, verdediging 35, speciale aanval 35, speciale verdediging 35, Snelheid 35. Opgeteld zijn de stats 210. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 800 totale kracht (TK) kan behalen.

Tyrogue Wijzigingen

In de 3e generatie heeft Tyrogue does not have the Steadfast ability. In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Tyrogue een base experience yield van 91.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Tyrogue.

Tyrogue Tyrogue

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.