Tyrantrum

Tyrantrum is een Steen en Draak type Pokemon. Tyrantrum behoort tot de soort van Despot Pokémon (Despot Pokémon). De mon is 2.5 meter lang. In lbs 8′02″. Het weegt 270.0 kg (595.2). De vaardigheden zijn Sterke Jaw (Strong Jaw) en Rock Head (Verborgen) (Rock Head (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 182. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Draak, Monster (Dragon, Monster).

De verdeling tussen man en vrouw is 87.5% man en 12.5% vrouw. De egg cycle om een Tyrantrum ei uit te laten komen is 30 (7,454–7,710 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 82, aanval 121, verdediging 119, speciale aanval 69, speciale verdediging 59, Snelheid 71. Opgeteld zijn de stats 521. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 718 totale kracht (TK) kan behalen.

Tyrantrum Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Tyrantrum.

Tyrantrum Tyrantrum

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.