Tynamo

Tynamo is een Elektrisch en Elektrisch type Pokemon. Tynamo behoort tot de soort van Elefish Pokémon (EleFish Pokémon). De mon is 0.2 meter lang. In lbs 0′08″. Het weegt 0.3 kg (0.7). De vaardigheid van de mon is Levitate (Levitate).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 190 (24.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 55. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Amorf (Amorphous).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Tynamo ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 35, aanval 55, verdediging 40, speciale aanval 45, speciale verdediging 40, Snelheid 60. Opgeteld zijn de stats 275. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 804 totale kracht (TK) kan behalen.

Tynamo Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Tynamo.

Tynamo Tynamo

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.