Tympole

Tympole is een Water en Water type Pokemon. Tympole behoort tot de soort van Tadpole Pokémon (Tadpole Pokémon). De mon is 0.5 meter lang. In lbs 1′08″. Het weegt 4.5 kg (9.9).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 255 (33.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 59. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Water 1 (Water 1).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Tympole ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 50, aanval 50, verdediging 40, speciale aanval 50, speciale verdediging 40, Snelheid 64. Opgeteld zijn de stats 294. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 774 totale kracht (TK) kan behalen.

Tympole Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Tympole.

Tympole Tympole

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.