Turtwig

Turtwig is een Gras en Gras type Pokemon. Turtwig behoort tot de soort van Tiny Leaf Pokémon (Tiny Leaf Pokémon). De mon is 0.4 meter lang. In lbs 1′04″. Het weegt 10.2 kg (22.5). De vaardigheden zijn Overwoekeren (Overgrow) en Shell Armor (Verborgen) (Shell Armor (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 64. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Gras, Monster (Grass, Monster).

De verdeling tussen man en vrouw is 87.5% man en 12.5% vrouw. De egg cycle om een Turtwig ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 55, aanval 68, verdediging 64, speciale aanval 45, speciale verdediging 55, Snelheid 31. Opgeteld zijn de stats 318. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 767 totale kracht (TK) kan behalen.

Turtwig Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Turtwig.

Turtwig Turtwig

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.