Turtonator

Turtonator is een Vuur en Draak type Pokemon. Turtonator behoort tot de soort van Blast Turtle Pokémon (Blast Turtle Pokémon). De mon is 2.0 meter lang. In lbs 6′07″. Het weegt 212.0 kg (467.4). De vaardigheid van de mon is Shell Armour (Shell Armor).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Verdediging EV punten. De vangkans is 70 (9.1% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 170. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Draak, Monster (Dragon, Monster).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Turtonator ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 60, aanval 78, verdediging 135, speciale aanval 91, speciale verdediging 85, Snelheid 36. Opgeteld zijn de stats 485. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 769 totale kracht (TK) kan behalen.

Turtonator Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Turtonator.

Turtonator Turtonator

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.