Tsareena

Tsareena is een Gras en Gras type Pokemon. Tsareena behoort tot de soort van Fruit Pokémon (Fruit Pokémon). De mon is 1.2 meter lang. In lbs 3′11″. Het weegt 21.4 kg (47.2).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 230. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Gras (Grass).

De verdeling tussen man en vrouw is 0% man en 100% vrouw. De egg cycle om een Tsareena ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 72, aanval 120, verdediging 98, speciale aanval 50, speciale verdediging 98, Snelheid 72. Opgeteld zijn de stats 510. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 740 totale kracht (TK) kan behalen.

Tsareena Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Tsareena.

Tsareena Tsareena

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.