Trubbish

Trubbish is een Gif en Gif type Pokemon. Trubbish behoort tot de soort van Vuilniszak Pokémon (Trash Bag Pokémon). De mon is 0.6 meter lang. In lbs 2′00″. Het weegt 31.0 kg (68.3).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 190 (24.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 66. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Mineraal (Mineral).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Trubbish ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 50, aanval 50, verdediging 62, speciale aanval 40, speciale verdediging 62, Snelheid 65. Opgeteld zijn de stats 329. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 775 totale kracht (TK) kan behalen.

Trubbish Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Trubbish.

Trubbish Trubbish

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.