Trevenant

Trevenant is een Spook en Gras type Pokemon. Trevenant behoort tot de soort van Elder Tree Pokémon (Elder Tree Pokémon). De mon is 1.5 meter lang. In lbs 4′11″. Het weegt 71.0 kg (156.5).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Aanval EV punten. De vangkans is 60 (7.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 166. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Amorf, Gras (Amorphous, Grass).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Trevenant ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 85, aanval 110, verdediging 76, speciale aanval 65, speciale verdediging 82, Snelheid 56. Opgeteld zijn de stats 474. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 710 totale kracht (TK) kan behalen.

Trevenant Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Trevenant.

Trevenant Trevenant

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.