Treecko

Treecko is een Gras en Gras type Pokemon. Treecko behoort tot de soort van Wood Gecko Pokémon (Wood Gecko Pokémon). De mon is 0.5 meter lang. In lbs 1′08″. Het weegt 5.0 kg (11.0). De vaardigheden zijn Overwoekeren (Overgrow) en Unburden (Verborgen) (Unburden (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 62. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Draak, Monster (Dragon, Monster).

De verdeling tussen man en vrouw is 87.5% man en 12.5% vrouw. De egg cycle om een Treecko ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 40, aanval 45, verdediging 35, speciale aanval 65, speciale verdediging 55, Snelheid 70. Opgeteld zijn de stats 310. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 797 totale kracht (TK) kan behalen.

Treecko Wijzigingen

In generatie drie en vier heeft de Pokemon Treecko een base experience yield van 65.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Treecko.

Treecko Treecko

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.