Trapinch

Trapinch is een Grond en Grond type Pokemon. Trapinch behoort tot de soort van Ant Pit Pokémon (Ant Pit Pokémon). De mon is 0.7 meter lang. In lbs 2′04″. Het weegt 15.0 kg (33.1).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval EV punten. De vangkans is 255 (33.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 58. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Insect, Draak (Bug, Dragon).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Trapinch ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 45, aanval 100, verdediging 45, speciale aanval 45, speciale verdediging 45, Snelheid 10. Opgeteld zijn de stats 290. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 798 totale kracht (TK) kan behalen.

Trapinch Wijzigingen

In generatie drie en vier heeft de Pokemon Trapinch een base experience yield van 73.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Trapinch.

Trapinch Trapinch

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.