Toxtricity

Toxtricity is een Elektrisch en Gif type Pokemon. Toxtricity behoort tot de soort van Punk Pokémon (Punk Pokémon). De mon is 1.6 meter lang. In lbs 5′03″. Het weegt 40.0 kg (88.2).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is — en de base ervaring is —. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Mensachtig (Human-Like).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Toxtricity ei uit te laten komen is 25 (6,169–6,425 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 75, aanval 98, verdediging 70, speciale aanval 114, speciale verdediging 70, Snelheid 75. Opgeteld zijn de stats 502. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 728 totale kracht (TK) kan behalen.

Toxtricity Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Toxtricity.

Toxtricity Toxtricity

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.