Toxicroak

Toxicroak is een Gif en Vecht type Pokemon. Toxicroak behoort tot de soort van Toxic Mouth Pokémon (Toxic Mouth Pokémon). De mon is 1.3 meter lang. In lbs 4′03″. Het weegt 44.4 kg (97.9).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Aanval EV punten. De vangkans is 75 (9.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 172. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Mensachtig (Human-Like).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Toxicroak ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 83, aanval 106, verdediging 65, speciale aanval 86, speciale verdediging 65, Snelheid 85. Opgeteld zijn de stats 490. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 712 totale kracht (TK) kan behalen.

Toxicroak Wijzigingen

In de 4e generatie heeft Toxicroak een base experience yield van 181.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Toxicroak.

Toxicroak Toxicroak

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.