Toxel

Toxel is een Elektrisch en Gif type Pokemon. Toxel behoort tot de soort van Baby Pokémon (Baby Pokémon). De mon is 0.4 meter lang. In lbs 1′04″. Het weegt 11.0 kg (24.3).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 75 (9.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is — en de base ervaring is —. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Onontdekt (Undiscovered).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Toxel ei uit te laten komen is 25 (6,169–6,425 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 40, aanval 38, verdediging 35, speciale aanval 54, speciale verdediging 35, Snelheid 40. Opgeteld zijn de stats 242. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 793 totale kracht (TK) kan behalen.

Toxel Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Toxel.

Toxel Toxel

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.