Toucannon

Toucannon is een Normaal en Vlieg type Pokemon. Toucannon behoort tot de soort van Cannon Pokémon (Cannon Pokémon). De mon is 1.1 meter lang. In lbs 3′07″. Het weegt 26.0 kg (57.3).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 218. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Vliegend (Flying).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Toucannon ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 80, aanval 120, verdediging 75, speciale aanval 75, speciale verdediging 75, Snelheid 60. Opgeteld zijn de stats 485. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 722 totale kracht (TK) kan behalen.

Toucannon Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Toucannon.

Toucannon Toucannon

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.