Torracat

Torracat is een Vuur en Vuur type Pokemon. Torracat behoort tot de soort van Kat Van De Brand Pokémon (Fire Cat Pokémon). De mon is 0.7 meter lang. In lbs 2′04″. Het weegt 25.0 kg (55.1). De vaardigheden zijn Blaze (Blaze) en Intimidate (Verborgen) (Intimidate (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Snelheid EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 147. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 87.5% man en 12.5% vrouw. De egg cycle om een Torracat ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 65, aanval 85, verdediging 50, speciale aanval 80, speciale verdediging 50, Snelheid 90. Opgeteld zijn de stats 420. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 748 totale kracht (TK) kan behalen.

Torracat Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Torracat.

Torracat Torracat

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.