Torkoal

Torkoal is een Vuur en Vuur type Pokemon. Torkoal behoort tot de soort van Coal Pokémon (Coal Pokémon). De mon is 0.5 meter lang. In lbs 1′08″. Het weegt 80.4 kg (177.3).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Verdediging EV punten. De vangkans is 90 (11.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 165. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Torkoal ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 70, aanval 85, verdediging 140, speciale aanval 85, speciale verdediging 70, Snelheid 20. Opgeteld zijn de stats 470. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 754 totale kracht (TK) kan behalen.

Torkoal Wijzigingen

In generatie drie tot en met zes heeft de Pokemon Torkoal does not have the Drought ability. In generatie drie en vier heeft de Pokemon Torkoal een base experience yield van 161.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Torkoal.

Torkoal Torkoal

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.