Torchic

Torchic is een Vuur en Vuur type Pokemon. Torchic behoort tot de soort van Chick Pokémon (Chick Pokémon). De mon is 0.4 meter lang. In lbs 1′04″. Het weegt 2.5 kg (5.5). De vaardigheden zijn Blaze (Blaze) en Speed ​​Boost (Verborgen) (Speed Boost (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 62. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 87.5% man en 12.5% vrouw. De egg cycle om een Torchic ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 45, aanval 60, verdediging 40, speciale aanval 70, speciale verdediging 50, Snelheid 45. Opgeteld zijn de stats 310. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 786 totale kracht (TK) kan behalen.

Torchic Wijzigingen

In generatie drie en vier heeft de Pokemon Torchic een base experience yield van 65.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Torchic.

Torchic Torchic

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.