Togetic

Togetic is een Fee en Vlieg type Pokemon. Togetic behoort tot de soort van Happiness Pokémon (Happiness Pokémon). De mon is 0.6 meter lang. In lbs 2′00″. Het weegt 3.2 kg (7.1).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 75 (9.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 142. Het groeit Snel (Fast) en behoort tot de egg groups Fee, Vliegend (Fairy, Flying).

De verdeling tussen man en vrouw is 87.5% man en 12.5% vrouw. De egg cycle om een Togetic ei uit te laten komen is 10 (2,314–2,570 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 55, aanval 40, verdediging 85, speciale aanval 80, speciale verdediging 105, Snelheid 40. Opgeteld zijn de stats 405. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 773 totale kracht (TK) kan behalen.

Togetic Wijzigingen

In de generaties 2 tm 5 heeft de Pokemon Togetic is Normal/Flying type. In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Togetic een base experience yield van 114.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Togetic.

Togetic Togetic

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.