Togepi

Togepi is een Fee en Fee type Pokemon. Togepi behoort tot de soort van Spike Ball Pokémon (Spike Ball Pokémon). De mon is 0.3 meter lang. In lbs 1′00″. Het weegt 1.5 kg (3.3).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 190 (24.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 49. Het groeit Snel (Fast) en behoort tot de egg groups Onontdekt (Undiscovered).

De verdeling tussen man en vrouw is 87.5% man en 12.5% vrouw. De egg cycle om een Togepi ei uit te laten komen is 10 (2,314–2,570 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 35, aanval 20, verdediging 65, speciale aanval 40, speciale verdediging 65, Snelheid 20. Opgeteld zijn de stats 245. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 809 totale kracht (TK) kan behalen.

Togepi Wijzigingen

In de generaties 2 tm 5 heeft de Pokemon Togepi is Normal type. In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Togepi een base experience yield van 74.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Togepi.

Togepi Togepi

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.