Togedemaru

Togedemaru is een Elektrisch en Staal type Pokemon. Togedemaru behoort tot de soort van Roly-Poly Pokémon (Roly-Poly Pokémon). De mon is 0.3 meter lang. In lbs 1′00″. Het weegt 3.3 kg (7.3).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Aanval EV punten. De vangkans is 180 (23.5% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 152. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Fee, Veld (Fairy, Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Togedemaru ei uit te laten komen is 10 (2,314–2,570 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 65, aanval 98, verdediging 63, speciale aanval 40, speciale verdediging 73, Snelheid 96. Opgeteld zijn de stats 435. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 751 totale kracht (TK) kan behalen.

Togedemaru Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Togedemaru.

Togedemaru Togedemaru

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.