Timburr

Timburr is een Vecht en Vecht type Pokemon. Timburr behoort tot de soort van Gespierd Pokémon (Muscular Pokémon). De mon is 0.6 meter lang. In lbs 2′00″. Het weegt 12.5 kg (27.6).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval EV punten. De vangkans is 180 (23.5% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 61. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Mensachtig (Human-Like).

De verdeling tussen man en vrouw is 75% man en 25% vrouw. De egg cycle om een Timburr ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 75, aanval 80, verdediging 55, speciale aanval 25, speciale verdediging 35, Snelheid 35. Opgeteld zijn de stats 305. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 731 totale kracht (TK) kan behalen.

Timburr Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Timburr.

Timburr Timburr

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.