Thwackey

Thwackey is een Gras en Gras type Pokemon. Thwackey behoort tot de soort van Beat Pokémon (Beat Pokémon). De mon is 0.7 meter lang. In lbs 2′04″. Het weegt 14.0 kg (30.9). De vaardigheden zijn Overwoekeren (Overgrow) en Grassy Surge (Verborgen) (Grassy Surge (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is — en de base ervaring is —. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Veld, Gras (Field, Grass).

De verdeling tussen man en vrouw is 87.5% man en 12.5% vrouw. De egg cycle om een Thwackey ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 70, aanval 85, verdediging 70, speciale aanval 55, speciale verdediging 60, Snelheid 80. Opgeteld zijn de stats 420. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 736 totale kracht (TK) kan behalen.

Thwackey Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Thwackey.

Thwackey Thwackey

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.