Thievul

Thievul is een Donker en Donker type Pokemon. Thievul behoort tot de soort van Fox Pokémon (Fox Pokémon). De mon is 1.2 meter lang. In lbs 3′11″. Het weegt 19.9 kg (43.9).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 127 (16.6% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is — en de base ervaring is —. Het groeit Snel (Fast) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Thievul ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 70, aanval 58, verdediging 58, speciale aanval 87, speciale verdediging 92, Snelheid 90. Opgeteld zijn de stats 455. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 736 totale kracht (TK) kan behalen.

Thievul Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Thievul.

Thievul Thievul

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.