Terrakion

Terrakion is een Steen en Vecht type Pokemon. Terrakion behoort tot de soort van Cavern Pokémon (Cavern Pokémon). De mon is 1.9 meter lang. In lbs 6′03″. Het weegt 260.0 kg (573.2). De vaardigheid van de mon is Justified (Justified).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Aanval EV punten. De vangkans is 3 (0.4% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 35 (lower than normal) en de base ervaring is 261. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Onontdekt (Undiscovered).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Terrakion ei uit te laten komen is 80 (20,304–20,560 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 91, aanval 129, verdediging 90, speciale aanval 72, speciale verdediging 90, Snelheid 108. Opgeteld zijn de stats 580. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 699 totale kracht (TK) kan behalen.

Terrakion Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Terrakion.

Terrakion Terrakion

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.