Tepig

Tepig is een Vuur en Vuur type Pokemon. Tepig behoort tot de soort van Fire Pig Pokémon (Fire Pig Pokémon). De mon is 0.5 meter lang. In lbs 1′08″. Het weegt 9.9 kg (21.8). De vaardigheden zijn Blaze (Blaze) en Dikke Vette (Verborgen) (Thick Fat (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Leven EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 62. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 87.5% man en 12.5% vrouw. De egg cycle om een Tepig ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 65, aanval 63, verdediging 45, speciale aanval 45, speciale verdediging 45, Snelheid 45. Opgeteld zijn de stats 308. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 743 totale kracht (TK) kan behalen.

Tepig Wijzigingen

In generatie vijf en zes heeft de Pokemon Tepig een base experience yield van 28.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Tepig.

Tepig Tepig

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.