Teddiursa

Teddiursa is een Normaal en Normaal type Pokemon. Teddiursa behoort tot de soort van Little Bear Pokémon (Little Bear Pokémon). De mon is 0.6 meter lang. In lbs 2′00″. Het weegt 8.8 kg (19.4).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval EV punten. De vangkans is 120 (15.7% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 66. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Teddiursa ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 60, aanval 80, verdediging 50, speciale aanval 50, speciale verdediging 50, Snelheid 40. Opgeteld zijn de stats 330. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 758 totale kracht (TK) kan behalen.

Teddiursa Wijzigingen

In de 3e generatie heeft Teddiursa does not have the Quick Feet ability. In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Teddiursa een base experience yield van 124.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Teddiursa.

Teddiursa Teddiursa

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.