Talonflame

Talonflame is een Vuur en Vlieg type Pokemon. Talonflame behoort tot de soort van Verzengende Pokémon (Scorching Pokémon). De mon is 1.2 meter lang. In lbs 3′11″. Het weegt 24.5 kg (54.0). De vaardigheden zijn Vlamlichaam (Flame Body) en Gale Wings (Verborgen) (Gale Wings (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Snelheid EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 175. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Vliegend (Flying).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Talonflame ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 78, aanval 81, verdediging 71, speciale aanval 74, speciale verdediging 69, Snelheid 126. Opgeteld zijn de stats 499. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 725 totale kracht (TK) kan behalen.

Talonflame Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Talonflame.

Talonflame Talonflame

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.