Taillow

Taillow is een Normaal en Vlieg type Pokemon. Taillow behoort tot de soort van Tinyswallow Pokémon (TinySwallow Pokémon). De mon is 0.3 meter lang. In lbs 1′00″. Het weegt 2.3 kg (5.1). De vaardigheden zijn Guts (Guts) en Scrappy (Verborgen) (Scrappy (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 200 (26.1% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 54. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Vliegend (Flying).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Taillow ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 40, aanval 55, verdediging 30, speciale aanval 30, speciale verdediging 30, Snelheid 85. Opgeteld zijn de stats 270. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 801 totale kracht (TK) kan behalen.

Taillow Wijzigingen

In generatie drie en vier heeft de Pokemon Taillow een base experience yield van 59.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Taillow.

Taillow Taillow

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.