Sylveon

Sylveon is een Fee en Fee type Pokemon. Sylveon behoort tot de soort van Verwevenheid Pokémon (Intertwining Pokémon). De mon is 1.0 meter lang. In lbs 3′03″. Het weegt 23.5 kg (51.8). De vaardigheden zijn Cute Charm (Cute Charm) en Pixilate (Verborgen) (Pixilate (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 184. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 87.5% man en 12.5% vrouw. De egg cycle om een Sylveon ei uit te laten komen is 35 (8,739–8,995 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 95, aanval 65, verdediging 65, speciale aanval 110, speciale verdediging 130, Snelheid 60. Opgeteld zijn de stats 525. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 694 totale kracht (TK) kan behalen.

Sylveon Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Sylveon.

Sylveon Sylveon

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.