Swoobat

Swoobat is een Psychisch en Vlieg type Pokemon. Swoobat behoort tot de soort van Courting Pokémon (Courting Pokémon). De mon is 0.9 meter lang. In lbs 2′11″. Het weegt 10.5 kg (23.1).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Snelheid EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 149. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Veld, Vliegend (Field, Flying).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Swoobat ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 67, aanval 57, verdediging 55, speciale aanval 77, speciale verdediging 55, Snelheid 114. Opgeteld zijn de stats 425. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 747 totale kracht (TK) kan behalen.

Swoobat Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Swoobat.

Swoobat Swoobat

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.