Swirlix

Swirlix is een Fee en Fee type Pokemon. Swirlix behoort tot de soort van Cotton Candy Pokémon (Cotton Candy Pokémon). De mon is 0.4 meter lang. In lbs 1′04″. Het weegt 3.5 kg (7.7). De vaardigheden zijn Sweet Veil (Sweet Veil) en Unburden (Verborgen) (Unburden (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Verdediging EV punten. De vangkans is 200 (26.1% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 68. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Fee (Fairy).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Swirlix ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 62, aanval 48, verdediging 66, speciale aanval 59, speciale verdediging 57, Snelheid 49. Opgeteld zijn de stats 341. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 749 totale kracht (TK) kan behalen.

Swirlix Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Swirlix.

Swirlix Swirlix

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.