Swinub

Swinub is een Ijs en Grond type Pokemon. Swinub behoort tot de soort van Pig Pokémon (Pig Pokémon). De mon is 0.4 meter lang. In lbs 1′04″. Het weegt 6.5 kg (14.3).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval EV punten. De vangkans is 225 (29.4% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 50. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Swinub ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 50, aanval 50, verdediging 40, speciale aanval 30, speciale verdediging 30, Snelheid 50. Opgeteld zijn de stats 250. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 774 totale kracht (TK) kan behalen.

Swinub Wijzigingen

In de 3e generatie heeft Swinub does not have the Snow Cloak ability. In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Swinub een base experience yield van 78.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Swinub.

Swinub Swinub

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.