Swellow

Swellow is een Normaal en Vlieg type Pokemon. Swellow behoort tot de soort van Swallow Pokémon (Swallow Pokémon). De mon is 0.7 meter lang. In lbs 2′04″. Het weegt 19.8 kg (43.7). De vaardigheden zijn Guts (Guts) en Scrappy (Verborgen) (Scrappy (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Snelheid EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 159. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Vliegend (Flying).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Swellow ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 60, aanval 85, verdediging 60, speciale aanval 75, speciale verdediging 50, Snelheid 125. Opgeteld zijn de stats 455. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 765 totale kracht (TK) kan behalen.

Swellow Wijzigingen

In generatie drie tot en met zes heeft de Pokemon Swellow een base speciale Attack van 50. In generatie drie en vier heeft de Pokemon Swellow een base experience yield van 162. In generatie vijf en zes heeft de Pokemon Swellow een base experience yield van 151.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Swellow.

Swellow Swellow

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.