Swablu

Swablu is een Normaal en Vlieg type Pokemon. Swablu behoort tot de soort van Cotton Bird Pokémon (Cotton Bird Pokémon). De mon is 0.4 meter lang. In lbs 1′04″. Het weegt 1.2 kg (2.6). De vaardigheden zijn Natuurlijke Cure (Natural Cure) en Cloud Nine (Verborgen) (Cloud Nine (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 255 (33.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 62. Het groeit Grillig (Erratic) en behoort tot de egg groups Draak, Vliegend (Dragon, Flying).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Swablu ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 45, aanval 40, verdediging 60, speciale aanval 40, speciale verdediging 75, Snelheid 50. Opgeteld zijn de stats 310. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 787 totale kracht (TK) kan behalen.

Swablu Wijzigingen

In generatie drie en vier heeft de Pokemon Swablu een base experience yield van 74.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Swablu.

Swablu Swablu

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.