Surskit

Surskit is een Insect en Water type Pokemon. Surskit behoort tot de soort van Schaatsenrijder Pokémon (Pond Skater Pokémon). De mon is 0.5 meter lang. In lbs 1′08″. Het weegt 1.7 kg (3.7). De vaardigheden zijn Swift Swim (Swift Swim) en Rain Dish (Verborgen) (Rain Dish (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 200 (26.1% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 54. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Insect, Water 1 (Bug, Water 1).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Surskit ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 40, aanval 30, verdediging 32, speciale aanval 50, speciale verdediging 52, Snelheid 65. Opgeteld zijn de stats 269. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 797 totale kracht (TK) kan behalen.

Surskit Wijzigingen

In generatie drie en vier heeft de Pokemon Surskit een base experience yield van 63.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Surskit.

Surskit Surskit

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.