Sunkern

Sunkern is een Gras en Gras type Pokemon. Sunkern behoort tot de soort van Zaad Pokémon (Seed Pokémon). De mon is 0.3 meter lang. In lbs 1′00″. Het weegt 1.8 kg (4.0).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 235 (30.7% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 36. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Gras (Grass).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Sunkern ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 30, aanval 30, verdediging 30, speciale aanval 30, speciale verdediging 30, Snelheid 30. Opgeteld zijn de stats 180. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 810 totale kracht (TK) kan behalen.

Sunkern Wijzigingen

In de 3e generatie heeft Sunkern does not have the Solar Power ability. In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Sunkern een base experience yield van 52.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Sunkern.

Sunkern Sunkern

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.