Sunflora

Sunflora is een Gras en Gras type Pokemon. Sunflora behoort tot de soort van Zon Pokémon (Sun Pokémon). De mon is 0.8 meter lang. In lbs 2′07″. Het weegt 8.5 kg (18.7).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 120 (15.7% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 149. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Gras (Grass).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Sunflora ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 75, aanval 75, verdediging 55, speciale aanval 105, speciale verdediging 85, Snelheid 30. Opgeteld zijn de stats 425. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 735 totale kracht (TK) kan behalen.

Sunflora Wijzigingen

In de 3e generatie heeft Sunflora does not have the Solar Power ability. In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Sunflora een base experience yield van 146.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Sunflora.

Sunflora Sunflora

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.