Suicune

Suicune is een Water en Water type Pokemon. Suicune behoort tot de soort van Aurora Pokémon (Aurora Pokémon). De mon is 2.0 meter lang. In lbs 6′07″. Het weegt 187.0 kg (412.3). De vaardigheden zijn Druk (Pressure) en Inner Focus (Verborgen) (Inner Focus (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Verdediging, 2 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 3 (0.4% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 35 (lower than normal) en de base ervaring is 261. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Onontdekt (Undiscovered).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Suicune ei uit te laten komen is 80 (20,304–20,560 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 100, aanval 75, verdediging 115, speciale aanval 90, speciale verdediging 115, Snelheid 85. Opgeteld zijn de stats 580. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 678 totale kracht (TK) kan behalen.

Suicune Wijzigingen

In generatie vijf en zes heeft de Pokemon Suicune has Water Absorb as its hidden ability. In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Suicune een base experience yield van 215. In de 2e generatie heeft Suicune een base Friendship value van 70.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Suicune.

Suicune Suicune

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.