Sudowoodo

Sudowoodo is een Steen en Steen type Pokemon. Sudowoodo behoort tot de soort van Imitatie Pokémon (Imitation Pokémon). De mon is 1.2 meter lang. In lbs 3′11″. Het weegt 38.0 kg (83.8).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Verdediging EV punten. De vangkans is 65 (8.5% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 144. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Mineraal (Mineral).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Sudowoodo ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 70, aanval 100, verdediging 115, speciale aanval 30, speciale verdediging 65, Snelheid 30. Opgeteld zijn de stats 410. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 747 totale kracht (TK) kan behalen.

Sudowoodo Wijzigingen

In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Sudowoodo een base experience yield van 135.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Sudowoodo.

Sudowoodo Sudowoodo

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.