Stufful

Stufful is een Normaal en Vecht type Pokemon. Stufful behoort tot de soort van Flailing Pokémon (Flailing Pokémon). De mon is 0.5 meter lang. In lbs 1′08″. Het weegt 6.8 kg (15.0).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval EV punten. De vangkans is 140 (18.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 68. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Stufful ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 70, aanval 75, verdediging 50, speciale aanval 45, speciale verdediging 50, Snelheid 50. Opgeteld zijn de stats 340. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 736 totale kracht (TK) kan behalen.

Stufful Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Stufful.

Stufful Stufful

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.