Stonjourner

Stonjourner is een Steen en Steen type Pokemon. Stonjourner behoort tot de soort van Big Rock Pokémon (Big Rock Pokémon). De mon is 2.5 meter lang. In lbs 8′02″. Het weegt 520.0 kg (1146.4). De vaardigheid van de mon is Schakel Spot (Power Spot).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Verdediging EV punten. De vangkans is 60 (7.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is — en de base ervaring is —. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Mineraal (Mineral).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Stonjourner ei uit te laten komen is 25 (6,169–6,425 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 100, aanval 125, verdediging 135, speciale aanval 20, speciale verdediging 20, Snelheid 70. Opgeteld zijn de stats 470. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 693 totale kracht (TK) kan behalen.

Stonjourner Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Stonjourner.

Stonjourner Stonjourner

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.