Staryu

Staryu is een Water en Water type Pokemon. Staryu behoort tot de soort van Star Shape Pokémon (Star Shape Pokémon). De mon is 0.8 meter lang. In lbs 2′07″. Het weegt 34.5 kg (76.1).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 225 (29.4% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 68. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Water 3 (Water 3).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Staryu ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 30, aanval 45, verdediging 55, speciale aanval 70, speciale verdediging 55, Snelheid 85. Opgeteld zijn de stats 340. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 818 totale kracht (TK) kan behalen.

Staryu Wijzigingen

In de 1e generatie heeft Staryu een base speciale stat van 70. In de eerste 4 generaties heeft de Pokemon Staryu een base experience yield van 106.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Staryu.

Staryu Staryu

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.