Starly

Starly is een Normaal en Vlieg type Pokemon. Starly behoort tot de soort van Starling Pokémon (Starling Pokémon). De mon is 0.3 meter lang. In lbs 1′00″. Het weegt 2.0 kg (4.4). De vaardigheden zijn Scherp Oog (Keen Eye) en Reckless (Verborgen) (Reckless (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 255 (33.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 49. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Vliegend (Flying).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Starly ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 40, aanval 55, verdediging 30, speciale aanval 30, speciale verdediging 30, Snelheid 60. Opgeteld zijn de stats 245. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 796 totale kracht (TK) kan behalen.

Starly Wijzigingen

In de 5e generatie heeft Starly does not have the Reckless ability. In de 4e generatie heeft Starly een base experience yield van 56.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Starly.

Starly Starly

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.