Staravia

Staravia is een Normaal en Vlieg type Pokemon. Staravia behoort tot de soort van Starling Pokémon (Starling Pokémon). De mon is 0.6 meter lang. In lbs 2′00″. Het weegt 15.5 kg (34.2). De vaardigheden zijn Intimidate (Intimidate) en Reckless (Verborgen) (Reckless (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Snelheid EV punten. De vangkans is 120 (15.7% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 119. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Vliegend (Flying).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Staravia ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 55, aanval 75, verdediging 50, speciale aanval 40, speciale verdediging 40, Snelheid 80. Opgeteld zijn de stats 340. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 768 totale kracht (TK) kan behalen.

Staravia Wijzigingen

In de 4e generatie heeft Staravia een base experience yield van 113.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Staravia.

Staravia Staravia

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.