Staraptor

Staraptor is een Normaal en Vlieg type Pokemon. Staraptor behoort tot de soort van Predator Pokémon (Predator Pokémon). De mon is 1.2 meter lang. In lbs 3′11″. Het weegt 24.9 kg (54.9). De vaardigheden zijn Intimidate (Intimidate) en Reckless (Verborgen) (Reckless (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 218. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Vliegend (Flying).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Staraptor ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 85, aanval 120, verdediging 70, speciale aanval 50, speciale verdediging 60, Snelheid 100. Opgeteld zijn de stats 485. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 714 totale kracht (TK) kan behalen.

Staraptor Wijzigingen

In generatie vier en vijf heeft de Pokemon Staraptor een base speciale Defense van 50. In de 4e generatie heeft Staraptor een base experience yield van 172. In de 5e generatie heeft Staraptor een base experience yield van 214.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Staraptor.

Staraptor Staraptor

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.