Stantler

Stantler is een Normaal en Normaal type Pokemon. Stantler behoort tot de soort van Big Horn Pokémon (Big Horn Pokémon). De mon is 1.4 meter lang. In lbs 4′07″. Het weegt 71.2 kg (157.0).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 163. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Stantler ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 73, aanval 95, verdediging 62, speciale aanval 85, speciale verdediging 65, Snelheid 85. Opgeteld zijn de stats 465. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 730 totale kracht (TK) kan behalen.

Stantler Wijzigingen

In de 3e generatie heeft Stantler does not have the Frisk ability. In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Stantler een base experience yield van 165.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Stantler.

Stantler Stantler

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.