Stakataka

Stakataka is een Steen en Staal type Pokemon. Stakataka behoort tot de soort van Rampart Pokémon (Rampart Pokémon). De mon is 5.5 meter lang. In lbs 18′01″. Het weegt 820.0 kg (1807.8). De vaardigheid van de mon is Beast Boost (Beast Boost).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Verdediging EV punten. De vangkans is 30 (3.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 0 (lower than normal) en de base ervaring is 257. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Onontdekt (Undiscovered).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Stakataka ei uit te laten komen is 120 (30,584–30,840 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 61, aanval 131, verdediging 211, speciale aanval 53, speciale verdediging 101, Snelheid 13. Opgeteld zijn de stats 570. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 787 totale kracht (TK) kan behalen.

Stakataka Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Stakataka.

Stakataka Stakataka

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.